Een reactie plaatsen

Gek, hè

Polsstokhoogspringen? Ik vind het niet geweldig. Overal om mij heen zie ik beelden die er mee te maken hebben. In reclames bijvoorbeeld. Bah! Ik wil er niet steeds mee worden geconfronteerd. Niet dat ik er niet tegen kan maar ik heb er gewoon niks mee. Er zijn veel manieren om polsstokhoogspringen leuker te maken maar het blijft uiteindelijk wel polsstokhoogspringen. En ik wil helemaal niet polsstokhoogspringen, op wat voor een manier dan ook. Ja, heel soms heb ik er wel zin in maar niet vaak. Ik heb genoeg andere dingen te doen en meestal ben ik er ook te moe voor.

Als ik de media moet geloven dan is er iets mis met mij. Het deugt gewoon niet. Als je geen zin hebt dan moet je die maar maken. Uit onderzoek blijkt dat men in Nederland twee keer per week aan polsstokhoogspringen doet. Mijn man zou al blij zijn met 1 keer per maand. Er zijn allerlei hulpmiddelen en therapieën voor maar ook daar voel ik niet veel voor. Ik vind het prima zonder polsstokhoogspringen. Ik hoef niet zo nodig naar de  polsstokhoogspring-oloog.

Raar stukje hierboven hè? Dacht u ook, toen u het las, “laat die vrouw toch” en “polsstokhoogspringen is toch niet verplicht, dan doet ze het toch gewoon niet?”

En als we in plaats van ‘polsstokhoogspringen’, het woordje ‘seks’ invullen. Wat vindt u er dan van? Tja, dan wordt het wat anders, toch? Dan is het in één keer niet meer zo gewoon, toch? Seks is toch lekker, seks hoort erbij! Niet zo preuts hoor. Bloot op TV en billboards moet kunnen. Nou niet de gefrustreerde feministe uithangen. Dan heb je nog nooit een goeie beurt gehad. Ga eens naar een dokter. Neem een pilletje. Doe er wat aan, verzin iets, SEKS MOET!

Je mag hetero-, homo- of biseksueel zijn. Desnoods pijnig je elkaar erbij of doe je het met dieren maar als je aseksueel bent dan ben je niet normaal. Dan moet je naar de therapeut. Of gewoon zin maken….Gek, hè?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: