1 reactie

Geen zin

Er werd een nieuw medicijn gepresenteerd in een tv-programma. De Viagra voor vrouwen, een pil voor vrouwen die lijden aan “geen zin in seks”. Dat vond ik een leuke zin. Het zal vast wel voorkomen maar over het algemeen zijn het toch meer de mannen die eronder lijden dat hun vrouw geen zin heeft. Het zou misschien meer voor de hand liggen om die mannen dan een pil te geven zodat zij niet meer lijden aan “mijn vrouw heeft geen zin in seks en ik teveel”.

Maar dat zal niet snel gebeuren want seks is de norm. Seks moet je leuk vinden en hebben. Terwijl het toch voor de hand ligt dat als je twee kinderen van zwemles naar school en van school weer naar karate-les sleurt, op je werk de carrièretijger uithangt en tussendoor nog ergens de was moet opvouwen en voor een behoorlijk bord vitamientjes op tafel moet zorgen, dat je dan even alle seksuele prikkels aan je voorbij laat gaan.

Er zijn ook vrouwen die donders veel zin hebben in een potje wilde seks maar waar de lust direct bij doodslaat als ze kijken naar die slappe pudding die op de bank zit. Helaas hebben ook nog veel vrouwen te maken met mannen die lijden aan “geen zin om mijn best te doen om mijn vrouw te behagen”. Of mannen die het “geen zin in huishoudelijke taken”-syndroom hebben. Dáár moeten ze eens pillen voor uitvinden.

Onhandig ook dat het pilletje pas na vier uur gaat werken. Zal je net zien, plan je een avondje kettingen en touwen, krijg je je kind niet aan het slapen of draait je partner zich genoeglijk om met de mededeling dat hij morgen vroeg op moet en nu echt even geen zin heeft.

Het is een raar gegeven dat je in van alles “geen zin” mag hebben. Zo hoef je geen pil als je geen zin in sport hebt of als je niet zo van uitgaan houdt, maar als je niet wilt neuken omdat het gewoon niet zo jouw kopje thee is, of je besteed je tijd en energie nu eenmaal liever aan andere zaken, dan ben je abnormaal en moet je er van genezen. Wordt het niet eens tijd dat we gewoon voor vrouwen én mannen accepteren dat er nu eenmaal periodes in het leven zijn dat het niet zo belangrijk is. Of dat er mensen zijn die er gewoon niet zo veel aan vinden.

Mogen we er straks nog wel “geen zin in hebben om er zin in te hebben”? En hebben we zin in de bijwerkingen?

Pillen

Eén reactie op “Geen zin

  1. Lijkt mij dat deze pillen meer bestemd zijn voor vrouwen die seks eigenlijk best graag willen hebben, maar het niet kunnen opbrengen om er wat aan te doen. Bijvoorbeeld omdat ze te moe zijn.

    De ‘Dikke pudding op de bank’ syndroom is meestal een vicieuze cirkel; vrouw wil langere tijd geen seks/is niet geinteresseerd terwijl de man *wel* zijn best doet, totdat uiteindelijk geeft hij het op en gaat iedere avond chipjes eten en TV kijken. Is namelijk meestal een GEVOLG van geen seks, ipv oorzaak.

    Goed voor jezelf zorgen en je best doen om aantrekkelijk te zijn doe je tenslotte niet voor niets – en als je dat wél doet en geen seks krijgt, kan je als man ervan uit gaan dat je vrouw jou beschuldigd van vreemdgaan.

    Ohja en als laatste – vrouwen mogen zelf kiezen om deze pillen te gebruiken, neem ik aan? Of worden ze uitsluitend verkocht aan dikke lelijke mannen met instructies om hoe ze ongemerkt in haar drankje moeten oplossen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: