2 reacties

Echte mannen

Het zijn verwarrende tijden voor de man. Hoe moet hij zich nou precies gedragen ten opzichte van de vrouw? Aan de ene kant, kan hij voor een kleine misstap al worden aangeklaagd voor seksuele intimidatie, aan de andere kant worden er ‘versier’cursussen gegeven door ene meneer Julien Blanc, waarbij de man verteld wordt dat het helemaal prima is als hij de vrouw met haar gezicht in zijn kruis duwt. Dat de vrouw het heerlijk vindt om overmeesterd te worden en dat ze graag als dweil behandeld wordt. Dit wordt in Nederland nog eens bevestigd door een ander fijn heerschap, Journalist Thierry Baudet, die er nog een schepje bovenop doet door te beweren dat jonge vrouwen wrede schepseltjes zijn die meedogenloos het zelfvertrouwen van onschuldige jonge kerels voor de rest van hun leven om zeep helpen.

Geloof mij lieve mannen, verreweg de meeste vrouwen vinden dit soort dingen niet fijn. Als de vrouw geïnteresseerd is in een fijn potje rollenbollen, zal ze met veel plezier vrijwillig in je kruis happen, maar, uitzonderingen daar gelaten, normaal gesproken komt dat toch echt ná het versieren. De mannen die dit soort dingen beweren zijn wat mij betreft gevaarlijke gekken uit een vorige eeuw.

Wat wil de vrouw dan wel? Complimenten mannen! Welgemeende of goed geacteerde complimenten. Maar let op, hier moet je wel even op oefenen. Een goed compliment is niet eenvoudig. Voor je het weet heb je iets gezegd wat een compliment lijkt maar ondertussen heel erg beledigend is. Neem nou: “Je ziet er goed uit voor je leeftijd”. De vrouw hoort hierin het volgende: “Je bent een ouwe tang maar in de categorie ouwe tangen ben jij niet zo afstotelijk als je zou verwachten”. Laat dus voor je eigen veiligheid dat “voor je leeftijd” er af! Wil je iets met leeftijd doen? Schat haar, als ze dertig jaar of ouder is, jonger in. Hou hierbij een marge van rond de vijf jaar aan, het moet wel geloofwaardig zijn.

Opmerkingen over haar kledingkeuze doen het ook altijd goed en zijn redelijk veilig. Als je zegt dat ze een mooie jurk aan heeft en dat hij haar zo goed staat, weet ze zelf heus wel dat je ook bedoelt dat haar ronde vormen er zo mooi in uitkomen. Dat was waarom ze die jurk in de eerste plaats heeft aangetrokken.

Last but not least: Maak nooit, maar dan ook nooit, de fout om te denken dat mooie vrouwen wel weten dat ze mooi zijn en dus geen complimenten nodig hebben. De tragiek van veel mooie vrouwen is juist dat ze het nooit meer te horen krijgen. Jullie zouden eens moeten weten hoeveel onzekerheid er achter al die mooie gezichten schuil gaat.

Kortom, een echte man is er één die een goed compliment geven kan. En wil je dat vrouwen naar jou kijken? Leen de chihuahua van je tante en doe daar heel lief tegen, succes gegarandeerd, fijne knullen!

Origineel van deze foto is te vinden via deze link

Origineel van deze foto is te vinden via deze link

2 reacties op “Echte mannen

  1. Mannen, wees voorzichtig en wees klaar voor om nog een antwoord te moeten geven. Een vrouw is vaak niet zo snel overtuigt van dat wat wij zeggen! Vooral bij hoe ze er uit ziet, kleding of haar! En zeker als een vrouw je uit bepaalde dingen laat kiezen! weet dan dat zij bij elke keuze een MAAR heeft! En jij haar daar niet mee kan helpen haha!

    Geliked door 1 persoon

    • Helemaal waar! Zeg vooral iets waaruit blijkt dat je meedenkt: “Deze kleur trui laat je ogen nog mooier uitkomen”of zoiets. Zeg nooit dat alles eigenlijk wel leuk is want dat betekent voor een vrouw dat het je geen bal interesseert. Gut, misschien moet ik een man-vrouw woordenboek gaan schrijven.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: