Een reactie plaatsen

Online daten

Op het pad van online daten heb ik mij nog nooit begeven. Dat komt, ik ben nogal saai. Tegen alle trends in ben ik al ruim dertig jaar met dezelfde man. Tot grote tevredenheid van beide kanten overigens. (Terwijl ik dit schrijf besef ik hoe saai ‘tot grote tevredenheid’ klinkt). Als ik niet zo tevreden was geweest had ik mij natuurlijk kunnen inschrijven bij een datingsite als Secondlove maar hoe tevreden ik ook ben met mijn lief, één man in mijn leven vind ik al ingewikkeld genoeg.

Hoe anders is het voor mijn gescheiden vriendinnen. Stuk voor stuk leuke, lieve en prachtige vrouwen in een leeftijdscategorie waarin het lastig is om een leuke vent tegen te komen. Na een teleurstellende ervaring met een stomkop die haar beloog en bedroog besloot één van mijn vriendinnen zich in te schrijven bij een datingsite voor een bepaalde doelgroep. Dat was eerst wel wat confronterend geweest want toen ze de gewenste leeftijdscategorie moest invullen wilde ze eigenlijk 35-45 invullen, tot ze besefte dat ze zelf daar niet meer binnen viel. Na veel gewik en geweeg lukte het haar toch om een leuk profiel op de site te zetten. Even later was ze nieuwsgierig of er al wat mee gebeurt was en bezocht de site. Ze zag tot haar grote opwinding dat er één persoon online was. Ze klikte om te zien wie dat dan wel was en zag daar tot haar grote hilariteit alleen haar eigen naam staan.

Aangemoedigd door het feit dat deze vriendin het aandurfde om zich in te schrijven bij een datingsite, deed een andere vriendin dat ook. Tien minuten nadat ze haar profiel op actief had gezet kreeg ze al een reactie. Ze schrok zich gek en in grote paniek zette ze haar profiel een paar minuten later weer op inactief. Haar online-dating avontuur duurde bij elkaar dus nog geen kwartier. Zij vertelde dit weer aan een goede vriend die opbiechtte dat hij eens een date had gehad met een vrouw tegen wie hij een beetje stoer deed. Hij vertelde haar dat hij wel 300 unieke bezoekers op zijn pagina had gehad. De vrouw wist niet hoe je dit kon zien dus, ridder als hij was, hielp hij haar daarmee. Zij bleek 3000 unieke bezoekers te hebben gehad. Daar ga je dan met je gepoch.

En wat nou als je als vrouw denkt een leuke man te hebben ontmoet en het blijkt dat het er zo één is die kalenders van blote meiden in zijn kantoortje heeft hangen. Sterker nog, door het tv-programma ‘Meer voor mannen’ van Maxim Hartman ontdekte mijn nicht dat er iemand op haar werk borsten en billen uitknipt uit oude billen- en borstenkalenders en ze op het plafond van zijn werkplek plakt. Sinds ze dat weet kan ze de man niet meer zien zonder dat ze er aan moet denken dat hij thuis, met het puntje van zijn tong uit zijn mond en een piepklein hobbyschaartje in zijn grote handen (zo één waar sommige vrouwen theezakjes-kaarten mee maken) de naakte vrouwen aan het uitknippen is. Voor haar een goudmijn om de man nog lang mee te plagen. Ze confronteert hem er regelmatig mee door hem indringend aan te kijken en een knipbeweging met haar vingers te maken.

Hoe dan ook, het valt niet mee om een goeie vent te vinden als je rond de veertig á vijftig bent maar dat het mijn vriendinnen gaat lukken daar ben ik zeker van, het zijn namelijk zulke leuke, lieve en mooie vrouwen. Ik zou het wel weten als ik een vrijgezelle man was!

(Klik hier op ‘Nog meer voor mannen’ om de billen en borstenman te zien vanaf ongeveer minuut 4.27)

Origineel van de foto vind je hier

Origineel van de foto vind je hier

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: